Aan de slag met NAC Coaching voor een blijvend resultaat!

Ik werk met verschillende technieken, de meest krachtige tool vind ik echter het NAC model, waarmee de doelen van mijn klanten sneller en standvastiger worden bereikt.

Wat is NAC?

N= Neuro

A= Associative

C= Conditioning

  • Er is aangetoond dat jouw hersenen alles wat je in je leven meemaakt, aan zullen nemen voor waarheid.
  • Dus kun jij ook jouw eigen hersenen programmeren.
  • Jouw hersenen kun je eigenlijk zien als een grote harde schijf zoals die van een computer. Je kunt er alles op zetten wat jij maar wilt!
  • Het mooie hiervan is, dan je het ook kunt wissen en er iets anders voor in de plaats terug kunt zetten!

Het NAC Model werkt oude patronen, die jou niets brengen eruit en zet daarvoor in de plaats nieuwe patronen, die jou iets gaan opleveren.

Ankeren

Ankeren is belangrijk om je verandering kracht te geven. Je herkend bijvoorbeeld vast wel, bepaalde muziek waarbij je direct aan een fijne gebeurtenis terugdenkt en daarbij ook de behorende emotie voelt die naar boven komt. De emotie werd gekoppeld aan die muziek (ankeren). Op een vergelijkbare manier worden veranderingen in het NAC model ook geankerd aan emoties.

Coachen volgens de N.A.C. methode is zeer resultaatgericht.

De 3 B’s

Begrijpen; eerst begrijpen wat er aan de hand is

Beleven; er wordt een gevoel gekoppeld aan de gebeurtenissen en wat je wilt bereiken

Bewegen: het belangrijkste deel is dat het blijvend gemaakt wordt d.m.v. bewegen. Pas als je iets in beweging zet gaat er ook echt iets gebeuren. (let op: Bewegen bedoel ik geen sport mee!)

Het NAC model is ontwikkeld door Anthony Robbins (Tony) en voor Europa aangepast en herschreven door Marcel Sanders, welke vele jaren met Anthony samen heeft gewerkt.

Hypnose

Ik werk indien nodig en in overleg met directe hypnose.

Ik werk volgens de normen van de stichting NOBCO. De Nederlandse orde van Beroepscoaches en houd mij aan de zwijgplicht, waarmee jouw privacy volledig gewaarborgd is.

RSS
Twitter
Instagram