Wie of wat is Good Health?

Good Health is “geboren”, in het jaar 2000, tijdens een seminar van Marcel Sanders waarin ons gevraagd werd een naam te bedenken die bij ons past.

Was Good Health toen alleen nog maar een “naam”, al snel werden er activiteiten ontplooit rondom die naam. Inmiddels bestaat Good Health bijna 21 jaar! (2021)

Kind

Coaching zat als kind al in mijn bloed, al was het toen vaak meer mentoring dan coaching; vanaf mijn 13e kwamen vriendjes, vriendinnetjes, hun vriendjes en vriendinnetjes, daarvan weer kennissen enzovoort al naar mij toe met hun “problemen” omdat ik overal wel antwoorden op had (die antwoorden kwamen ook altijd “zomaar” in mij op) of het nu ging over problemen op school, relatieproblemen, problemen binnen het gezin, ook volwassenen met hun problemen vroegen mij steeds vaker om raad en advies en dat alles is eigenlijk altijd zo gebleven.
Op een gegeven moment liep ik zelf over van de problemen, zowel die van al die mensen die naar mij toe kwamen als ook de problemen die ik in mijn jeugd had ondervonden.

Nieuwe ik

Een lange weg aan trajecten was het gevolg, jarenlang naar verschillende therapeuten en specialisten, medicijnen en behandelingen, maar alles hielp telkens maar een klein beetje en soms zelfs averechts.

Totdat ik eind jaren 90 in contact kwam met Marcel en ik bij hem o.a. het weekend seminar “Life Revolution” gevolgd heb (een afgeleide van “Over the Line” van Anthony Robbins). Een heel weekend, samen met en boel anderen in een grote zaal, keihard werken aan jezelf. WOW ja dat was oprecht een life revolution! Wat en mega-ervaring!
Mijn leven veranderde radicaal en ik heb vele grote beslissingen gemaakt waardoor bijna niks meer was zoals het ooit was. Een nieuwe IK was herboren!

Ervaringsdeskundige
Hiermee waren natuurlijk niet al mijn problemen voorbij, er was nog steeds een lange weg te gaan. Die heb ik dan ook bewandeld en nog steeds werk ik aan zelfontwikkeling. Mijn mening is ook, dat als je klaar denk te zijn met zelfontwikkeling, je leven ook voorbij is.
Uiteraard is dit maar een beknopte samenvatting want het heeft weinig toegevoegde waarde hier alles tot in detail te omschrijven, wat ik er mee aan wil geven is dat ik enorm veel ervaring heb opgedaan bij vele verschillende therapeuten, seminars, webinars, workshops en coaches etc.

Op een gegeven moment voelde ik dat ik meer moest doen met al die ervaringen, de “gave” die ik als 13 jarige al had (ook op spiritueel gebied) de opleidingen die ik inmiddels gedaan had, o.a. als Verzorgende IG, NLP Coach, Life coach, Reiki master, etc. Good Health bestond nog steeds ondanks wat “slapende” momenten. Coaching werd voortdurend toegepast maar ook Reiki, massage, voetreflexelogie, voedingsadvies, etc. waren ooit onderdeel van Good Health.


Concrete stappen
Een paar jaar geleden heb ik besloten om mij vooral te richten op coaching. Ikzelf ging echter te vaak in de rol van mentor zitten waardoor ik alweer “last” kreeg van de problemen van de anderen.


Mede daarom ben ik de opleiding bij Marcel gaan doen tot NAC Life Coach. Met dit, door Anthony Robbins ontwikkelde model, wat inmiddels wereldwijd miljoenen mensen heeft geholpen en in Nederland door Marcel Sanders is doorontwikkeld voor de Europese markt, ga ik vol vertrouwen en enthousiasme ook in mijn omgeving de mensen die willen, (ja er zijn ook mensen die het wel prima vinden om in een overvloed van leed te leven) helpen hun levenskwaliteit te verhogen!

Actief doorgaan

Ik blijf niet stil zitten wachten en “mijn ding doen” ik heb me alweer ingeschreven voor de volgende opleiding en het zal niet de laatste zijn. Tussendoor volg ik nog diverse workshops, webinars en lees ik vele boeken die mij en/of mijn klanten kunnen helpen.

Veel van wat we leren slaan we op, we weten allemaal heel erg veel, je er bewust van zijn en er actief iets mee doen is voor velen vaak een grote uitdaging. Hierin ondersteun ik je op een stukje van je levenspad waarna je dit helemaal zelf kunt en jezelf fijner, krachtiger, positiever of gewoon beter voelt!

RSS
Twitter
Instagram